Velbeliggende investeringsejendom på Birkerød Hovedgade

Hovedgaden 38

3460 Birkerød

Kontakt

Sagsnummer:282885

Mægler:Helle Horn Kramer

Mægler telefon:23 32 57 67

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 3.336 m²

Grund areal: 1.839 m²

Årlig lejeindtægt: 3.350.143 kr.

Indtægt pr m²: 1.004 kr.

Årlige driftsudgifter: 1.318.828 kr.

Driftsudgifter per m²: 395 kr.

Pris: 46.250.000 kr.

Afkast%: 4,48 %

Gå til Mægler

Del:

Andet

Området:
Birkerød Hovedgade er med sit hyggelige gågademiljø og attraktive butikker med til at tiltrække besøgende fra byen og områdets opland. Af nærmeste naboer kan bl.a. nævnes den lokale biograf, Intersport, Kop & Kande, Matas og Skoringen. Derudover er der flere spise- og cafésteder, som indbyder besøgende til at tage en pause, ligesom hhv. Irma og Super Brugsen ligger i gåafstand fra ejendommen.

Ejendommen er en strøgejendom på Birkerød Hovedgade med nærhed til stationen og diverse indkøbsmuligheder. Ejendommen er opført i 1962, hvilket afspejles i arkitekturens funktionalistiske udtryk.

Ejendommen:
Stuetagen er indrettet til butikker, hvoraf ca. 695 m² ekskl. kælder står ledigt. En del af de ledige arealer ligger i en arkade bag blomsterforretningen. Sælger har i øjeblikket en byggesag liggende ved kommunen for at få tilladelse til at rykke facaden i de bagvedliggende butikker frem til bagsiden af blomsterbutikken.

Størstedelen af kælderen er indrettet til opholdsrum/lager til butikkerne i stueetagen, mens den resterende del er indrettet til parkeringskælder. Der er således gode aflæsningsmuligheder for lejerne via kælderen, hvor lastbiler mv. har mulighed for at køre ned.

1. salen er primært indrettet til bolig, dog er ca. 106 m² indrettet og udlejet til klinik. Boligerne er gennemsnitligt udlejet til ca. kr. 825,- pr. kvadratmeter, hvilket efterlader et pænt potentiale ved genudlejning. Lejlighedernes størrelser varierer og består af henholdsvis 1 og 3 værelses lejligheder.

Ombygning af ejendommen:
Ejendommen er pt. ved at få rykket facaden helt ud til gågaden og blive ombygget så der kommer større og mere regulere salgslokaler i stueetagen. Der er netop indgået lejekontrakt med Loop Fitness, som lejer 450 m2 i stueetagen.

Ejendommen er energimærket med karakteren E.

Lignende ejendomme