Velbeliggende erhvervsejendom tæt på motorvej

Telehøjen 1

5220 Odense SØ

Kontakt

Sagsnummer:283911

Mægler:Martin Fuhlendorff

Mægler telefon:20 45 35 13

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 31.413 m²

Grund areal: 104.538 m²

Årlig lejeindtægt: 12.878.508 kr.

Indtægt pr m²: 409 kr.

Årlige driftsudgifter: 668.712 kr.

Driftsudgifter per m²: 21 kr.

Pris: 160.000.000 kr.

Afkast%: 7,61 %

Gå til Mægler

Del:

Kontor

Hermed udbydes TDC´s gamle domicilejendom til salg. Grundet interne omstruktureringer har TDC valgt at lediggøre administrationen men derimod bibeholdt den tilhørende fuldautomatiske lagerhal, der fungerer som lager for hele Fyn.

Administrationsejendommen er udstyret med en høj grad af fleksibilitet med indretning af kontorer i varierende størrelser. Derudover er der tilhørende stort receptionsområde med adgang til kantine samt møde- og konferencefaciliteter. Hvert kontorafsnit er indrettet i såkaldte kerner med tilhørende teknik og toiletfaciliteter, hvilket muliggør fremtidig anvendelse som flerbrugerejendom. I tilknytning hertil er der i hver kerne indrettet grønne områder på indersiden af kontorerne for et lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Tilhørende ejendommen findes stort anlagt p-areal, ligesom der også er mulighed for at udnytte grundarealet til yderligere bebyggelse.

Ejendommen fremstår udvendigt særdeles velvedligeholdt, mens man må påregne opdatering af kontorarealerne ved fremtidig genudlejning.
Beliggenheden tæt på motorvejsnettet, SDU, Odense Congres Center samt det kommende Supersygehus giver uanede muligheder midt i Danmarks nye vækstcentrum.

Bemærk at for så vidt angår den anslået leje på de ledige kontorarealer, så er den sat forholdsvis lav.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.

Lignende ejendomme