Spændende og historisk projektejendom sælges

Billeder | Vis på kort

Skårup Kirkebakke 4

5881 Skårup Fyn

Kontakt

Sagsnummer:268839

Mægler:Martin Pedersen

Mægler telefon:20 45 30 55

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 8.086 m²

Grund areal: 23.376 m²

Pris: 9.750.000 kr.

Gå til Mægler

Del:

Andet

Ejendommen er et større kompleks beliggende i midten af Skårup. Skårup er en provinsby ca. 5 kilometer fra Svendborg. Byen er forsynet med flere indkøbsmuligheder, tank, bank, skole mv. og har gode offentlige transportmuligheder.

Bygningskomplekset er udbygget over flere gange rundt om den gamle historiske hovedbygning. Beskrivelsen vil være delt op i "ældre bygninger (hovedbygningen samt den ene fritliggende bygning mellem hovedbygningen og gymnastiksalsbygningen) samt nye bygninger (de tilbygninger der løbende er opført).
De ældre bygninger er opført i røde sten hvoraf en mindre del på hovedbygningen er pudset og malet gul. Resten er i blank mur.

De ældre bygninger har enkeltlagsglasvinduer med forsats med koblede rammer. Der er dog veluxvinduer i tagetagen på hovedbygningen. Taget er med rejsning belagt med henholdsvis tegl og naturskifer. Der er stengulv i kælder og stueplan på hovedbygningen. Der er linoleum på de andre etager.

De nyere bygninger er ligeledes opført i røde sten med fladt tag med ekstra isolering og kileskåret tag. Bygning 4 har dog delvis fladt tag og delvis tag med rejsning belagt med naturskifer. I disse bygninger er der udelukkende thermovinduer på nær skydeskårene i gangene der er enkeltlagsglas.

Indvendig er bygningerne indrettet med primært klasselokaler, faglokaler, fælles opholdslokaler såsom kantine, bibliotek og diverse andre fællesrum. Derudover er der større sal i hovedbygningen samt 2 sale i "gymnastiksalsbygningen".

Der er 2 store parkeringspladser tilknyttet ejendommen, ligesom der er et større parkanlæg der binder alle bygningerne sammen.

Det oplyses af den vedligeholdelsesansvarlige, at der ikke er nogen uopsættelige skader på bygningerne.

Der er mange installationer i bygningerne men ikke ventilation.

En spændende og meget voluminøs ejendom.

Lignende ejendomme