Markant ejendom i hjertet af Hjørring

Amtmandstoften 2

9800 Hjørring

Kontakt

Sagsnummer:283075

Mægler:Nils Gadensgaard

Mægler telefon:61 20 16 74

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 1.511 m²

Grund areal: 1.576 m²

Pris: 6.700.000 kr.

Årlig driftsudgifter: 86.810 kr.

Udgifter pr m²: 57 kr.

Årlig leje i alt: 802.100 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

Markant kontorejendom meget velbeliggende med gode tilkørselsforhold i centrum af Hjørring.

Ejendommen sælges for Hjørring Kommune og har været anvendt til administration og sundhedscenter. Ejendommer er meget centralt placeret mellem Amtmandsboligen og butikscentret Metropol, med kort afstand til gågaden.

Bygningerne er regulære og i en velvedligeholdt stand og fremstår med røde og gule murstensfacader og tagene er hovedsageligt pålagt røde vingetegl, foruden en mindre del med eternittagplader samt tagpap.

Hovedbygningen som er i 4 etager inkl. kælder, er fleksibelt indrettet med gode adgangsforhold via 2 trappekerner. Kontorerne er hovedsageligt opdelt med lyse 2 og enkeltmandskontorer. Kælderen er indrettet med mødelokaler/kantine tilknyttet stort køkken, garderobe og toiletter samt flere arkiv/teknikrum. Desuden er der lys gangforbindelse til sidebygningen som er i 3 etager inkl. kælder.

Sidebygningen er i stueplan indrettet med lyst vindfang, toiletter, stort mødelokale/undervisningsrum, køkken samt god trappeopgang til 1. sal som er indrettet med 4 kontorlokaler, toiletter, stort mødelokale som opdeles med foldevæg. I kælderen er der sikringsrum/arkiv samt teknikrum.

Endvidere er der stort flisebelagt parkeringsområde med 12 p-pladser og fra ejendommen er der kort afstand til flere store offentlige parkeringspladser.


Ejendommen er energimærket med karakteren C.

Lignende ejendomme