Velbeliggende kontorlokaler nær E20

Billeder | Vis på kort

Vesterballevej 4 - lejemål 1

7000 Fredericia

Kontakt

Sagsnummer:284528

Mægler:Kasper Alexandersen

Mægler telefon:21 26 58 40

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 564 m²

Årlig leje i alt: 250.980 kr.

Årlig leje pr. m²: 445 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

I større kontordomicil i erhvervsområdet i Snoghøj, som har direkte forbindelse til motorvejsnettet, udlejes kontorlokaler i varierende størrelser. Lokalerne fremstår meget lyse og har indretning lige fra storrumskontorer til større, såvel som mindre cellekontorer.
Lejemålene i ejendommen varierer fra ca. 82-564 m² og kan eventuelt sammenlægges helt eller delvist - forhør nærmere hos Colliers International, hvilke muligheder vi kan tilbyde din virksomhed.
Lejer kan få medindflydelse på indretningen i det enkelte lejemål ud fra nærmere aftale med udlejer.
Der er gode p-forhold ved ejendommen, og ejendommen har synlig beliggenhed fra Snoghøj Landevej, ligesom der er mindre end 300 meter til motorvejsafkørslen.
Lejemålet entreres via fællesarealerne i ejendommen med stor, fælles ankomstfoyer, hvor der både er kantine og toiletfaciliteter.
Lejemålet er opdelt af fordelingsgang, som giver adgang til kontorlokaler i forskellige størrelser. Her er blandt andet mulighed for at indrette sig med nogle gode og regulære mødelokaler, samtalerum/cellekontorer og/eller et godt stort og åbent kontormiljø med godt lysindfald.
Ejendommen er energimærket med karakteren C.

Lignende ejendomme