Lejemål i markant og synlig beliggende ejendom

Billeder | Vis på kort

Åboulevard 18, st. tv.

2200 København N

Kontakt

Sagsnummer:285920

Mægler:Morten Jørgensen

Mægler telefon:40 45 17 21

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 324 m²

Årlig leje i alt: 194.400 kr.

Årlig leje pr. m²: 600 kr.

Årlig driftsudgifter: 23.744 kr.

Driftsudgifter pr m²: 73 kr.

Gå til Mægler

Del:

Butik / Detail

Lejemålet er beliggende i synlig og markant ejendom ud til Åboulevarden, som er en af Københavns mest befærdede indfaldsveje til City. Ejendommen er beliggende få hundrede meter fra Rådhuspladsen og tæt på det rekreative område omkring søerne, og tæt på de mange nye caféer der er beliggende ud til søerne.

Lejemålet er 144 m² i stueplan og er indrettet med to lyse lokaler ud mod gaden, som begge har egen indgang fra gaden. Gulvene er belagt med flotte brede planker, som fremstår i god stand.

Fra begge lokaler er der via fordelingsgang adgang til lejemålets køkken, samt personalerum med to toiletter og bad. I køkkenet er der tillige helt nyt lyst plankegulv samt opvaskemaskine.

Til lejemålet hører 180 m² kælder med vinduer mod ejendommens gård. Fra kælderarealet er der er direkte adgang til fra lejemålets stueetage. I kælderetagen er der ca. 190 cm til loftet og gulvbelægning af beton. Der er adgang fra kælderen direkte til ejendommens gård, via bagtrappe.

Lejemålet er velegnet til kontor/liberalt erhverv samt showroom/butik og henvender sig derfor til en bred skare af virksomheder, som ønsker kontor/butik/showroom i stueetagen.

Lignende ejendomme