Domicilejendom i veludbygget erhvervsområde udlejes

Billeder | Vis på kort

Telehøjen 1

5220 Odense SØ

Kontakt

Sagsnummer:277434

Mægler:Martin Fuhlendorff

Mægler telefon:20 45 35 13

Telefon til butik:70 23 00 20

Areal og økonomi

Etage areal: 1.500 m²

Årlig leje i alt: 1.125.000 kr.

Årlig leje pr. m²: 750 kr.

Årlig driftsudgifter: 1.241.272 kr.

Driftsudgifter pr m²: 828 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

Lejemålet er beliggende i TDC´s domicilejendom, der er beliggende i veludviklet erhvervsområde få minutters kørsel fra såvel motorvej E20 som Svendborgmotorvejen.
Lejemålet strækker sig over 2 etager og entreres via flot og åben foyer. Der er også mulige adgangsforhold for personale mv. bagerst i lejemålet fra personaleparkeringspladsen
Selve lejemåles indretning er et godt miks af mindre åbne kontorlandskaber og cellekontor. Da indretningen primært er foretaget med lette skillevægge, er der masser af muligheder for at ændre og indrette lejemålet efter lejers individuelle ønsker. Gulvbelægningen er primært linoleum af høj kvalitet, dog med mindre områder med trægulve og tæpper.
Lejemålet fremtræder utrolig fleksibelt, da de forskellige fløje forbindes via kerner der både indeholder toiletter, teknikrum samt trappe. Dette muliggør opdeling af lejemålet i flere afdelinger for den enkelte lejer, ligesom det er relativ nemt at opdele det ledige areal i flere lejemål.
Der er mulighed for at indgå i kantineordning, hvilket må påregnes, da der ikke er tilstrækkelige køkkenfaciliteter i de ledige arealer.
Der er endvidere adgang til skønt gårdmiljø der ligger direkte i forbindelse med lejemålet.
Et lyst og venligt kontorlejemål med en utrolig høj grad af fleksibilitet, den helt rigtige beliggenhed samt masser af parkering.
Energimærke D.

Lignende ejendomme