Velholdt ejendom fri for lejere - til udlejning eller eget brug

Islevhusvej 75

2700 Brønshøj

Kontakt

Sagsnummer:956KE000506

Mægler:Stefan Søndergaard

Mægler telefon:31 14 17 33

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 280 m²

Sekundært areal: 30 m²

Grund areal: 1.049 m²

Årlig lejeindtægt: 368.750 kr.

Indtægt pr m²: 368.750 kr.

Årlige driftsudgifter: 100.601 kr.

Driftsudgifter per m²: 359 kr.

Pris: 4.800.000 kr.

Afkast%: 5,5 %

Gå til Mægler

Del:

Kombineret erhverv og bolig

* Investeringsejendom med 1 erhvervslejemål og 1 boliglejemål.
* Alle lejemål er ledige til købers disposition.
* Mulighed for konvertering til bolig.
* Skønnet afkast på ca. 5,50 %.
* Stort indhegnet areal til parkering.
* Super flot og velholdt ejendom - boliglejemål fremstår ny istandsat.
* Kvm. pris kr. 17.081,-


Ejendommen
En flot og indbydende ejendom beliggende på Islevhusvej i Brønshøj. Ejendommen består af een bygning, som er opdelt mellem bolig og erhverv - hvor der dog nemt kan etableres direkte adgang. Hovedejendommen rummer 106 kvm bolig, som fremstår i super god stand, og 100% indflytningsklar. Ejendommen er gennemgribende renoveret ude som inde, og der er ingen omkostninger til vedligehold som en kommende køber bør tænke over. Boligen har i stueetagen en stor entré, stort køkken/alrum og stue, 1 værelse og gæstetoilet. Førstesalen har to store og rummelige værelser og et lækkert badeværelse. Hertil kommer ca. 12 kvm veludnyttet hems. Erhvervslejemålet har en super synlighed mod Islevhusvej, hvor der er mulighed for god eksponering via fire store facadevinduer. Her er naturligvis alle de nødvendige faciliteter til drift af virksomhed. Ejendommen er indhegnet og fra sidevejen til Islevhusvej er der indkørsel til et stort gårdareal, hvor der er masser af plads til parkering/opbevaring. Der er fra gården 3 porte til værksted/klargøring af biler eller et andet formål.

Der foreligger en teoretisk mulighed for at udnytte grunden til anden formål, og eventuelt det eksisterende erhverv nedrives og ændres til bolig. Dette kunne også være en oplagte ejendom for den selvstændige, som ønsker rammer til sin virksomhed med masser plads og potentiale, og ikke mindst have en skøn bolig i samme ejendom. Ejendomme er omfattet af Københavns Kommuneplan 2015, som giver lidt spillerum ift udvikling.

Beliggenhed
Islevhusvej løber mellem Frederikssundsvej i Brønshøj til Slotsherrensvej i Rødovre, og her en naturlig god trafik med en optimal infrastruktur. Her er nem adgang om du er i bil, på cykel eller vil gå de 300 meter fra Husum S-station. Området er præget af villaer, grønne områder om mindre erhverv med butikker og restauration. Herudover byder Brønshøj på alt hvad der ellers måtte være behov for.

Lignende ejendomme