Attraktiv beliggenhed ved Søerne og Ryesgade!

Schleppegrellsgade 10, kl.

2200 København N

Kontakt

Sagsnummer:956MS000548

Mægler:Martin Spangdahl-Fafara

Mægler telefon:61 22 44 54

Areal og økonomi

Etage areal: 288 m²

Årlig lejeindtægt: 403.200 kr.

Indtægt pr m²: 403.200 kr.

Årlige driftsudgifter: 79.785 kr.

Driftsudgifter per m²: 277 kr.

Pris: 3.700.000 kr.

Afkast%: 8,65 %

Gå til Mægler

Del:

Kontor

* Ejerlejligheden er på 288 m2
* Kan kun anvendes til liberalt erhverv
* Kan ikke konverteres til bolig eller laves til café
* Kan overtages hurtigt
* Oplagt til mindre kontorfællesskab
* Meget fleksibel planløsning
* Kontant kr. 3.700.000,-
* Pris pr. m2 = kr. 12.847


Ejerlejligheden
Erhvervsejerlejligheden der samlet indeholder 288 m2 (BBR), er beliggende i underetagen på hjørnet af ejendommen og har kælder under sig. Lokalerne er indrettet med 5 kontorer/mødelokaler, 2 store rum med plads til ca. 10-15 personer i hvert lokale. Man kan grundet de mange vinduer også opdele de to store rum til mindre kontorer, hvis man har behov for det. Ydermere er der i lokalerne 2 toiletter, funktionelt køkken samt et vaskerum. Alt i alt fremstår lokalerne dejlig lyse og ikke mindst med en god loftshøjde. Man har på ingen måde fornemmelsen af at være i en kælder. Der er ydermere hele 3 indgangsmuligheder fra gaden, hvilket kan være en fordel ved opdeling.
Som investeringscase vil man ved et køb, kunne opnå en forrentning på ca. 8.5% ved en kalkuleret årlig leje pr. m2 ca. kr. 1.400.


Ejendommen/ejerlejlighedsforeningen
Erhvervsejerlejligheden er beliggende i en smuk og velholdt rødstenejendom med fine udsmykninger og ”københavnertag” på toppen. Ejerforeningen dækker opgangene Ryesgade 6 og Schleppegrellsgade 10. Der er i foreningen 21 beboelseslejligheder og 2 erhverv jf. foreningens vedtægter.


Anvendelse
Lokalerne har tidligere huset en lille specialskole kaldet ”Den gule flyver”. Jf. foreningens vedtægter (paragraf 16), er det KUN tilladt at drive liberalt erhverv i lokalerne. Ønsker man anden anvendelse end liberalt erhverv, kræver dette ændring af hele ejerforeningens vedtægter. Det er er derfor IKKE tilladt at drive nogen form for café eller lignende.


Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i den meget populære Ryesgade lige ved Søerne på Nørrebro. På Ryesgade er der er utal af lækre caféer, restauranter og små specialbutikker der skaber et liv i gaden der er sjældent set i Danmark. Der er i Schleppegrellsgade relativt god parkeringsmuligheder i dagstimerne.

Lignende ejendomme