Flot og attraktiv investeringsejendom

Islevbrovej 32A

2610 Rødovre

Kontakt

Sagsnummer:956KE000340

Mægler:Kenneth Engberg

Mægler telefon:61 62 76 04

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 322 m²

Sekundært areal: 76 m²

Grund areal: 600 m²

Årlig lejeindtægt: 399.069 kr.

Indtægt pr m²: 399.069 kr.

Årlige driftsudgifter: 56.271 kr.

Driftsudgifter per m²: 175 kr.

Pris: 6.000.000 kr.

Afkast%: 5,73 %

Gå til Mægler

Del:

Andet

* Investeringsejendom med 2 erhvervslejemål, 2 boliglejemål og 3 p-pladser
* Mulig lejereserve grundet manglende reguleringer
* Attraktivt afkast på ca. 5,73%
* Boliglejemålene er enormt efterspurgte og kan udlejes dag til dag
* Erhvervslejemål er begge på længere og stabile kontrakter
* Ejendommen fremstår i flot stand, og er løbende vedligeholdt og forbedret
* Beliggende på attraktiv gade med god aktivitet for erhvervslejemål
* Samlet kvm. pris på kr. 25.210,-


Ejendommen
Ejendommen er et velholdt byggeri opført i 1924 beliggende på 600 kvm. grund. Ejendommen har løbende været vedligeholdt, og der er d.d. ingen projekter af nævneværdig karakter for en kommende ejer. Ejendommen indeholder 2 boliglejmål i henholdsvis stueetage og førstesalen, som begge er super godt indrettet som treværelseslejligheder. Helt unik har boliglejemålene eksklusiv brugsret til hhv. privat have og stor tagterrasse, som giver nogle åbenlyse muligheder fsva. lejefastsættelse. Begge lejligheder fremstår gennemgribende renoveret og er meget lyse og indbydende. Ejendommens erhvervslejemål består af en frisør og et pizza/sandwichbar, som begge har en fin historik, og er veldrevne lejemål med en god relation til ejer/udlejer. Hertil er kælderen, som bl.a. har vaskekælder til benyttelse for lejemålene, samt opbevaring og både boliglejemål og erhvervslejemål. Der er på grunden mulighed for udlejning af 3 individuelle p-pladser.


Beliggenhed
Islevbrovej er en central beliggenhed i Islev-området, og der er en god kombination af boliger, butikker/detail samt kontorer og anden erhverv. Dette betyder at bydelen er meget dynamisk, og anses som attraktive for såvel private som erhvervsdrivende. Dette sikrer at man som investor har vished for, at lejemål vil være meget lidt tomgangsramte. Beliggenheden på Islevbrovej 32 er tæt ved andre mindre detailforretninger, Islev Skole, supermarked og ikke mindst den unikke placering ift. infrastruktur. Her vil være gåafstand til den kommende Letbanestation, og herudover er området beriget med nem adgang til S-togs nettet og vejnettet fsva. både motorveje og indfaldsveje til København.

Markedsdata
* Det samlede transaktionsniveau i Danmark udgjorde i 2016 ca. 65 milliarder, hvoraf 69 % af dette var placeret i Hovedstaden.
* Der opleves større interesse fra især udenlandske investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark.
* Den generelle udvikling og investering i ejendomme har løftet sig markant de seneste år i kommuner tilstødende til København.
* Rødovre er pt. i vækst med flere tiltag omkring udvikling af bolig- og erhvervsområder, samt etableringen af letbane.
* Den økonomiske vækst har været stigende i København siden 2013, og udgør i de seneste opgørelser fra ultimo 2015 en positiv vækst på 2,5 %. Den økonomiske vækst på landsplan udgjorde 1,8 %.

Lignende ejendomme