Unik udlejningsejendom i centrum af Roskilde

Ved Klostermuren 14

4000 Roskilde

Kontakt

Sagsnummer:955KE000100

Mægler:Kenneth Engberg

Mægler telefon:61 62 76 04

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 525 m²

Sekundært areal: 248 m²

Grund areal: 568 m²

Årlig lejeindtægt: 793.400 kr.

Indtægt pr m²: 793.400 kr.

Årlige driftsudgifter: 88.299 kr.

Driftsudgifter per m²: 168 kr.

Pris: 15.000.000 kr.

Afkast%: 4,69 %

Gå til Mægler

Del:

Andet

* Udlejningsejendom bestående af 4 boliglejemål, 185 kvm. kælder og 3 p-pladser
* Alle lejemål er udlejet
* Optimerede lejemål med stor lejeudnyttelse - Skønnet lejereserve på ca. kr. 56.000/år
* Attraktivt afkast på ca. 4,28 % (anslået)
* Alle lejekontrakter er tidsbegrænsede (max 2 år)
* En utrolig velholdt ejendom som er renoveret fra A til Z - ude som inde
* Beliggende 5 minutter fra gågaden og 5 minutter fra Byparken
* Kvm. pris kr. 30.466


Ejendommen
Et flot byggeri fra 1954 som fremstår i utrolig flot stand, og ikke mindst en æstetisk korrekt ejendom, som pryder hjørnet af Ved Klostermuren og Dronning Margrethes Vej. Ejendommen består af et stort lejemål i stueetagen på 212 kvm. bolig, hvor nuværende ejer/lejer ligeledes har anvendt indretningen i kælderen til delvis erhvervsformål. Dette lejemål fremstår gennemgribende renoveret, og vil tiltale de fleste lejere, og ikke have yderligere omkostninger til opretholdelse af nuværende gode stand i lang tid. Hertil kommer 3 lejemål på ejendommens 1. sal, som spænder fra 71 kvm. til 136 kvm. Her er igen tale om lejemål som er gennemgribende renoverede. Der er til førstesalens lejemål etableret altaner. Der er ydermere 3 p-plads på matriklen, hvor der ligger en potentiel lejereserve. Udenomsarealerne på grunden er såvel have med beplantning såvel som et hyggeligt gårdmiljø. Ejendommen har i periode 2011-2014 fået foretaget massive forbedringer og vedligeholdelse, som i dag gør bygningen mere eller mindre fejlfri. Udenomsarealer er etableret i 2016.

Ejendommen har en utrolig flot og høj kælder (fra 2,04 til 2,35 m.) som rummer et etageareal på hele 185 kvm., som ligeledes rummer et godt indtjeningspotentiale. Kælderen indeholder foruden mange separate opbevaringsrum en flot vaskekælder til ejendommens lejemål, samt en lille aflukket afdeling med to flotte "opholdsrum" med mindre køkken og eget badeværelse med gulvvarme. Det skal bemærkes at adgangen til den sydlige del af kælderen (se plantegning), alene har adgang via entreen til lejemålet i stueetagen.

Dette vil være en oplagt "familieejendom", som den tidligere har tjent til formål. Her er plads til hele familien i de næste mange år, og de meget veldisponerede lejligheder giver stor frihed i anvendelsen, og vil kunne passe til alle familiesituationer.


Beliggenhed
Ved Klostermuren ligger yderst centralt i Roskilde mellem de pulserende butiksliv på Algade og de skønne grønne parker, som leder dig helt ned til Roskilde Fjord. Ejendommen er beliggende i et eftertragtet boligområde, og udlejning af lejemålene har været nemt for udlejer i hele ejerperiode - uagtet der er tale om tidsbegrænsede lejemål.
Roskilde er en vækstkommune, og der er utrolig stor udvikling i byen af såvel boligområder, men bestemt også i erhvervslivet som man fornemmer klart, når man besøger Roskilde. Det helt afgørende fsva denne ejendom er beliggenheden, hvor der er begrænset mulighed for udvikling af boligområde, som vil sikre kapitalafkastet på sigt. Generelt sker udviklingen af boligområder i Roskilde Kommune i nyudstykkede områder, hvor der tidligere har været tale om landzone.


Markedsdata
- Det samlede transaktionsniveau i Danmark udgjorde i 2016 ca. 65 milliarder, hvoraf 69 % af dette var placeret i Hovedstaden. Roskilde Kommune havde i 2016 et skønnet transaktionsniveau på ca. kr. 2,5 milliarder. Kvm.-priserne for såvel bolig, som erhverv steg i 2016, og ligeledes steg priserne på alle typer lejemål.
- Der opleves større interesse fra især udenlandske investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark.
- Den økonomiske vækst har været stigende i Danmark og siden 2013, og udgør i de seneste opgørelser fra ultimo 2015 en positiv vækst på 2,5 %.

Lignende ejendomme