2 erhvervsejerlejligheder til investering i nyt vækstområde!

Gammel Køge Landevej 28

2500 Valby

Kontakt

Sagsnummer:956MS000302

Mægler:Martin Spangdahl-Fafara

Mægler telefon:61 22 44 54

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 165 m²

Årlig lejeindtægt: 252.246 kr.

Indtægt pr m²: 252.246 kr.

Årlige driftsudgifter: 6.000 kr.

Driftsudgifter per m²: 36 kr.

Pris: 3.995.000 kr.

Afkast%: 6,32 %

Gå til Mægler

Del:

Butik / Detail

* Investeringsejendom med 2 erhvervslejemål
* Begge lejemål er udlejet
* Meget attraktive lejekontrakter / lejerne betaler alle driftsudgifter
* Attraktivt afkast på ca. 6,36 %
* Hjørnebutikker i god stand
* Beliggende i nybygget område
* Kraftigt stigende kundegrundlag
* Selskabshandel
* Kvm. 165. Pris kr. 3.995.000,-

Ejendommen
Begge erhvervsejerlejligheder, der udbydes, er beliggende i ejendomme, der er opført i 2007.
Den ene erhvervsejerlejlighed (pizzeria) er indrettet med pænt og lyst butikslokale med direkte adgang til nyere stort og åbent køkken, hvorfra der er adgang til personale toilet. Ligeledes er der adgang til pænt kundetoilet fra butikken/restauranten.
Den anden erhvervsejerlejlighed (kiosk) er indrettet med et stort butikslokale, mindre baglokale med videre adgang til mindre personale toilet.
Den årlige leje udgør p.t. kr. 244.899 for begge enheder. Lejerne betaler alle driftsudgifter, hvorfor der kræves meget lidt administrationstid som investor i denne sag. Generelt er det meget fornuftige lejekontrakter, der også indeholder årlig lejeregulering. Erhvervsejerlejlighederne er beliggende i to forskellige ejerforeninger.

Selskabshandel
Sælger ønsker at sælge de to erhvervsejerlejligheder som selskabshandel. Hver erhvervsejerlejlighed ligger i eget selskab. Der er ikke andre aktiver i selskaberne, end de to erhvervsejerlejligheder.

Beliggenhed
Valbys nye bydel med en meget attraktiv lokalplan, som omfatter en masse spændende tiltag for området, bl.a. en Metro Station ved Ny Ellebjerg (blot 5 min. væk i gåafstand) udviklingen af Grønttorvet samt 'Valby Maskinpark'. En spændende bydel som ligger i naturlig forlængelse af det helt centrale Valby. "Valby Have" byder desuden på stort p-hus, stor natur legeplads samt et rigtig godt fællesskab mellem beboerne.

Markedsdata
* Det samlede transaktionsniveau i Danmark udgjorde i 2016 ca. 65 milliarder, hvoraf 69 % af dette var placeret i Hovedstaden.
* Der opleves større interesse fra især udenlandske investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark.
* Den økonomiske vækst har været stigende i Købehavn siden 2013, og udgør i de seneste opgørelser fra ultimo 2015 en positiv vækst på 2,5 %. Den økonomiske vækst på landsplan udgjorde 1,8 %.

Lignende ejendomme