Blandet bolig og erhverv.

Industrivej 6

4652 Hårlev

Kontakt

Sagsnummer:955MI000119

Mægler:Mikkel Kronborg

Mægler telefon:31 68 21 00

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 576 m²

Sekundært areal: 62 m²

Grund areal: 1.815 m²

Pris: 3.295.000 kr.

Årlig driftsudgifter: 46.208 kr.

Udgifter pr m²: 80 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kombineret erhverv og bolig

* Salg af brugerejendom, bl.a. bolig og erhverv.
* 145 m² bolig samt 278 m² butik/værksted.
* Meget velholdt.
* Hele ejendommen er til købers disposition
* Rigtig mange muligheder.


Boligdelen er et yderst velholdt parcelhus der er sammenbygget med butikken. Udvendig er den opført i gule sten, med termovinduer og tag med eternitplader, det hele er omkranset af en smuk beplantet have hvor der ligeledes findes en dejlig swimmingpool samt terrasse, hvor der er plads til mange hyggelige stunder. Indvendig er huset indrettet 2 mindre værelser samt et større værelse som nemt kan deles op, bryggers, wc, badeværelse og stor stue med sammenhængende køkken alrum med køkken i lysefarver, fra stuen er der direkte udgang til udestue på 24 m² med direkte udgang til haven. Butikken er indrettet med separat kontor, og wc samt badeforhold. Butikken har direkte adgang til det isoleret værksted og det overdækket lager. Udvendig foran butikken er pladsen belagt med asfalt for kundeparkering.

Anvendelse af denne ejendom er utallige, den fungere pt. som forretning for skov og have maskiner som vil kunne overtages. Der kan være mulighed for detail/engros forretning samt evt. håndværksvirksomhed. Der er alt i alt rigtig mange muligheder.

Beliggenheden er i Hårlev på Stevns ca. 20 min. kørsel fra Køge. Hårlev er en mindre stationsby med ca. 2.600 indbyggere og et større opland af mindre landsbyer.

Lignende ejendomme