LÆKKER ERHVERVSEJERLEJLIGHED PÅ INDRE ØSTERBRO!

Koldinggade 6, kld. th.

2100 København Ø

Kontakt

Sagsnummer:956MS000533

Mægler:Martin Spangdahl-Fafara

Mægler telefon:61 22 44 54

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 92 m²

Pris: 1.650.000 kr.

Årlig driftsudgifter: 30.835 kr.

Udgifter pr m²: 335 kr.

Gå til Mægler

Del:

Andet

* Attraktiv beliggenhed
* Erhvervsejerlejlighed på 92 kvm.
* Flot stand
* Overtages fri for lejere
* Oplagt anvendelse: kontor/klinik
* Pris kontant kr. 1.650.000,-

Erhvervsejerlejligheden er indrettet med en rummelig entré, hvorfra der er videre adgang til to disponible rum, hvoraf det en kan opdeles i flere, såfremt der er behov for adskilte kontor- eller behandlerrum. Fra det store rum er der videre adgang til, lækkert flisebadeværelse med sep.brus, samt en velindrettet elementkøkken. Der er fra køkken udgang til bagtrappe og gårdmiljø. Lejligheden er beliggende på et solrigt hjørne og har rigeligt med vinduer.


Ejendommen
Ejerlejligheden er beliggende i en smuk og klassiskØsterbroejendom på hjørnet af Koldinggade og Bramminggade. Bag ved ejendommen er der et stort og lækkert fælles gårdmiljø.


Anvendelse:
Erhvervsejerlejligheden er beliggende i et boligområde, hvor kommuneplanen gør sig gældende. Oplagte anvendelses muligheder vil være kontor, showroom eller behandlingslokaler (massage, kiropraktor m.m.)


Beliggenhed
Fantastisk beliggenhed i” den rigtige” ende af Koldinggade tættest mod Østerbrogade og Østerfælled Torv. På denne beliggenhed midt på Indre Østerbro, er du tæt på Parken, Bopa Plads, Gunnar Nu Hansens Plads og ikke mindst et utrolig attraktivt handelsstrøg, i form af Østerbrogade, med højt kunde-flow, gående, cyklende og kørende.
Der er samtidig super gode forbindelser med bus og gode parkeringsmuligheder i og omkring Østerfælled Torv. Der kommer inden for de nærmeste år, hele to metro stationer meget tæt på.

Lignende ejendomme