Godt indrettet lejemål centralt på Frb.

Howitzvej 23, st. tv.

2000 Frederiksberg

Kontakt

Sagsnummer:956MS000566

Mægler:Martin Spangdahl-Fafara

Mægler telefon:61 22 44 54

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 150 m²

Årlig leje i alt: 165.000 kr.

Årlig leje pr. m²: 1.100 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

* 150 m² kontor
* Attraktiv beliggenhed midt på Frederiksberg
* Kan overtages asap
*Årlig leje pr. m2 kr. 1.100
* Leje pr. md. 13.750,-

Lejemålet
Lokalerne er indrettet med 6 store rum til kontor eller mødelokaler med plads til ca. 15-20 ansatte. Ydermere er der et par disponible rum til lager/kopirum samt thekøkken og to badeværelser med toilet. Der skal forventes lettere istandsættelse af lejemålet ved indflytning, men overordnet fremstår lokalerne i fornuftig stand.


Ejendommen
Lejemålet er beliggende i flot og klassisk ejendom opført i 1878, der løbende er flot vedligeholdt. Der er ligeledes et pænt og hyggelig gårdmiljø til ejendommen.


Anvendelse
Lejemålet kan positivt anvendes til kontor jf. BBR. Udlejer kan være fleksibel, dog ikke mulighed for at drive nogen form for café og restaurant. Der vil altid skulle søges tilladelse hos kommunen, såfremt der ønskes ændring af anvendelsen. Udlejer forventer at få indblik i kommende lejers økonomiske situation samt forretningsplan for at være sikker på, at der vælges den rette lejer.


Beliggenhed
Lejemålet er beliggende midt på Howitzvej, lige rundt om hjørnet fra Hospitalsvej, tæt på Frederiksberg Rådhus, Falkoner Centret, Frederiksberg Have og lige bagved Smallegade. Med andre ord, en meget central og attraktiv beliggenhed på Frederiksberg. Der er gode parkerings forhold i området, i dagtimerne. Ydermere, kort afstand til adskillige buslinjer og Metro.

Lignende ejendomme