SJÆLDEN UDBUDT LEJEMÅL PÅ ØSTERBROGADE/TRIANGLEN

Østerbrogade 78, st.

2100 København Ø

Kontakt

Sagsnummer:956MS000448

Mægler:Martin Spangdahl-Fafara

Mægler telefon:61 22 44 54

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 116 m²

Årlig leje i alt: 290.400 kr.

Årlig leje pr. m²: 2.503 kr.

Gå til Mægler

Del:

Butik / Detail

* AFSTÅELSE kr. 1.000.000,
* 76 kvm. butik med tilhørende 40 kvm. brugbar underetage
* Beliggende på solsiden af Østerbrogade ved Trianglen
* Flot ejendom
* Ingen produktion af varmt mad
* HØJ kundestrøm
* Leje pr. måned kr. 24.200,-
* Årlig leje pr. kvm. kr. 2.503


Indretningen
Lejemålet er indrettet med butikslokale mod Østerbrogade, hvor man får et stort udstillingsvindue samt et stort indgangsparti med skydedøre. I butikslokalet er flisegulve, gipslofter med spots og indbygget airconditionanlæg.
I baglokalet er der både lidt kontorplads, lille tekøkken samt lagerplads, hvilket let kan ændres såfremt man ønsker et større salgslokale i stueplan. Underetagen, der har en god loftshøjde (ca. 2,25 m) indeholder særdeles anvendelig lagerplads samt et toilet. Adgangen til underetagen er via en åben trappe fra baglokalet. Der er endvidere udgang fra underetagen til foreningens fællesarealer (gård/port/cykelparkering).~ Alt i alt en butik, hvor planløsningen kan være meget fleksibel, såfremt man har andre ønsker og behov i forhold til udtrædende lejer.

Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en af Østerbros flotteste ejendomme, der strækker sig fra starten af Nordre Frihavnsgade rundt om hjørnet på Trianglen og hen af Østerbrogade. De andre erhverv i ejendommen tæller blandt andet Nordea, Apoteket Trianglen, Sahva, Imerco og bager Reinh van Hauen. Ejendommen fremstår særdeles flot og vedligeholdt hele vejen rundt og andelsforeningen, hvori lejemålet er beliggende er ligeledes meget professionelt drevet.

Anvendelse
Butikken anvendes i dag til almindelig detailhandel, hvilket udlejer også foretrækker fremadrettet. Eventuel ændring af anvendelsen skal godkendes af udlejer og eventuelt kommunen.~

Beliggenhed
Butikken er beliggende lige ved Trianglen på solsiden af Østerbrogade, hvilket er det sted på Østerbro, hvor det vurderes at kundestrømmen er allerstørst. Eksponeringen og antal gående, cyklende og kørende potentielle kunder taler næsten for sig selv på denne beliggenhed, da det er den absolut bedste beliggenhed på Østerbro. Med de mange busforbindelser og snart nye Metro station på Trianglen, er der let adgang med offentlig transport til denne beliggenhed.

Lignende ejendomme