Nyere erhvervslejemål

Billeder | Vis på kort

Farvergade 2

4700 Næstved

Kontakt

Sagsnummer:955MI000129

Mægler:Mikkel Kronborg

Mægler telefon:31 68 21 00

Telefon til butik:32 83 06 10

Areal og økonomi

Etage areal: 247 m²

Årlig leje i alt: 179.075 kr.

Årlig leje pr. m²: 725 kr.

Gå til Mægler

Del:

Andet

* 247 kvm. kontor
* Rigtig flotte, indbydende lokaler
* Central placering
* Rigtig mange anvendelsesmuligheder
* Leje, p.a., kr. 197.600


Lejemålet er et velindrettet nyere erhvervslejemål, som fremstår med lyse vægge og lofter samt grå linoleums gulve. Der er fordelt mellem 3 kontorer, men nemt vil kunne indrettes efter lejeres ønske. Der er ligeledes edb paneler på kontorerne. Der er et køkken med opvaskemaskine samt komfur og rigtig meget skabsplads. Der for findes ligeledes toilet med håndvask på gangen.

Ejendommen er en rigtig flot rødstensejendom, med rødt tegltag og hvide thermo vinduer, som står rigtig flot. Udvendig er der hyggeligt gårdmiljø med cykelskur, samt parkeringspladser som hører med til lejemålet.

Anvendelse vil primær være kontor. Men vil også oplagt til undervisning, klinik, showroom mm. Da udlejer er åben for indretning efter lejers ønske.


Beliggenheden er midt i Næstved lige op af den fritlagte Suså. For den moderne familie er Næstved Kommune et attraktivt sted at være. Her er ægte velfærd - det, der gør livet værd at leve: Solide arbejdspladser, sunde og grønne omgivelser, gode skoler og masser af aktiviteter. Naturen i kulturen - og kulturen i naturen.

Lignende ejendomme