Eksklusivt kontorlejemål ved Experimentarium

Billeder | Vis på kort

Tuborg Havnevej 7

2900 Hellerup

Kontakt

Sagsnummer:70144

Mægler:Christa Bo Pestell

Mægler telefon:40 15 63 66

Telefon til butik:45 26 02 48

Areal og økonomi

Sekundært areal: 950 m²

Grund areal: 413 m²

Årlig leje pr. m²: 1.200 kr.

Gå til Mægler

Del:

Andet

- Bo i Experimentarium
- Spændende mødelokaler og auditorium
- Stor kantine
- Mulighed for leje af p-pladser
 
Området:
I Hellerup, tæt på vandet og med Waterfront Shopping center som nabo, finder I vores alle sammens Experimentarium. Denne ejendom emmer af liv og glade dage, og det er med vores største ære, at vi nu på vegne af fonden bag Experimentariet kan udbyde nogle spændende kontorer til leje.
 
Ejendommen:
Ejendommen er bygget op omkring de gamle tappehaller, men er nu blevet restaureret og ombygget fra A-Z. I midten af ejendommen er der et leben med glade besøgende gæster, og hele vejen i yderkanten med eksklusiv adgang, er der kontorer, mødelokaler, konferencerum, auditorium samt restaurant & kantine.
 
Lejemålet:
Vi har fornøjelsen af at udleje 2 kontorer, der blot er adskilt af en trappeopgang, hvilket gør, at de også egner sig til samlet et firma.
Kontorerne er på 413 m2 og 537 m2 og består af lyse og åbne lokaler. I den ene del er der højloftet med de oprindelige rå murstenshvælvinger, og i den anden del er der gipslofter. Begge dele af lejemålene er ny istandsat og lige til at flytte ind i med hvidmalede gipsvægge mv. Der er mulighed for at leje mødelokaler, auditorium og konferencerum samt p-pladser på terræn og i p-kælderen.

Lignende ejendomme