Kontor til leje i København K

Billeder | Vis på kort

Bryghuspladsen 8

1473 København K

Kontakt

Sagsnummer:33708-0

Mægler:Niels Erik Farik

Mægler telefon:23 31 37 27

Telefon til butik:45 26 02 22

Areal og økonomi

Grund areal: 122 m²

Årlig leje pr. m²: 2.500 kr.

Gå til Mægler

Del:

Andet

- Fantastisk beliggenhed i det historiske København
- Adgang til egen tagterrasse
- Lyst, optimalt indrettet og eksklusivt
- Gode muligheder for parkering 
 
Området:
BLOX er en ny destination på havnefronten i Indre København placeret mellem Langebro og Den Sorte Diamant – midt i det historiske København. De nye byrum, en grøn infrastruktur, nye broforbindelser og indretningen med mange funktioner er med til at skabe liv, byliv og livskvalitet. Der er pladser, havnepromenade, restaurant med udeservering, attraktive lejligheder og legeplads for børn og legesyge voksne. 
 
Ejendommen:
BLOX er omgivet af åbne pladser, en gangbro over Frederiksholms Kanal og den kommende cykel- og gangbro Lille Langebro mellem BLOX og Christianshavn. BLOX indeholder Dansk Arkitektur Center, restaurant BLOX EATS, der har både inde- og udeservering. Derudover findes der kontorer, et fitnesscenter, 22 lejeboliger samt parkeringsanlæg. 

Lejemålene:
To af de tre lejemål har direkte adgang til tagterrasse med en fantastisk udsigt mod Københavns havn og bylivet. Lejemålene er lyse, optimalt indrettet og fremstår som eksklusive lejemål. Alle lejemål indeholder et pænt køkken og et pænt toilet. Lejemålene er afskærmet fra trafikstøj, og er indrettet med kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed i København.

Lignende ejendomme