Flot og indbydende lejemål

Billeder | Vis på kort

Lejrvej 39

3500 Værløse

Kontakt

Sagsnummer:ME1817

Mægler:Hanne Metzsch

Telefon til butik:30304444

Areal og økonomi

Etage areal: 568 m²

Årlig leje i alt: 536.925 kr.

Årlig leje pr. m²: 945 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

2 fantastisk flotte og indbydende lejemål - 403 m², der er beliggende på 1. sal og 165 m² i stueplan. Lejemålene er beliggende i velholdt og præsentabel ejendom i erhvervsområdet i Kirke Værløse.

Ejendommen er synligt beliggende på hjørnegrund.

Fra indgangspartiet i stueplan er der direkte adgang til storrumskontor, hvor der er indrettet et chefkontor / møderum med glasskillevægge samt adgang til et lækket åbent køkken med spiseplads samt til et meget flot toilet med bad.

Lejemålet på 1. sal består af flot chefkontor, lækkert lyst storrumskontor med arbejdspladser langs vinduespartierne, hyggeligt relax-område under stort ovenlysvindue (2,4m x 4,8m) og direkte adgang til meget flot åbent køkken med spiseplads til min. 16 personer. Fra storrumskontoret er tillige adgang til flot toiletkerne samt nydeligt møde-/undervisningslokale, ligeledes med stort ovenlysvindue (jfr. ovenfor) og til et samtalekontor i forbindelse med mødelokalet.

Ejendommens samlede etageareal er på ca. 1.675 m² og størstedelen af ejendommen er udlejet. Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og er energioptimeret, således at den på alle måder lever op til nutidens krav og forventninger. Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Til lejemålet på 1.sal hører endvidere flot tagterrasse.

Lejemålet har mange flotte detaljer, bl.a. grafitgrå tæppefliser samt smukke grå granitgulve og sortbejdsede egetræselementer i køkken og toilet.

Parkeringsareal foran ejendommen.

Lejemålet skal ses!

Ring og aftal tid for besigtigelse eller ring for nærmere præsentation.

Lignende ejendomme