Boligudlejningsejendom med udviklingspotentiale på Frederiksberg C

Billeder | Vis på kort

Haveselskabetsvej 5A

1823 Frederiksberg C

Kontakt

Sagsnummer:155S0275

Mægler:Per Møller

Mægler telefon:60 16 50 32

Telefon til butik:33 73 04 04

Areal og økonomi

Etage areal: 1.132 m²

Sekundært areal: 298 m²

Grund areal: 829 m²

Årlig lejeindtægt: 1.029.057 kr.

Indtægt pr m²: 1.029.057 kr.

Årlige driftsudgifter: 493.851 kr.

Driftsudgifter per m²: 436 kr.

Pris: 28.800.000 kr.

Afkast%: 1,84 %

Gå til Mægler

Del:

Andet

Området:
Ejendommen ligger centralt og attraktivt på mindre sidevej til den mondæne Frederiksberg Allé i rolige og idylliske omgivelser tæt ved Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport og den kommende Metro, der bliver anlagt ved Frederiksberg Allé/Plantanvej, samt til det øvrige Frederiksberg og centrale København.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i 1875 i røde mursten, dog med pudset facade mod Kingosgade, og med tegltag. Ejendommen fremstår delvist oprindeligt. Ejendommen samt udearealerne fremstår generelt i pæn stand. På ejendommen er der en ældre bunker, der ikke benyttes, og kun bliver brugt som mindre beplantet område. Til ejendommen er der i dag 5 parkeringspladser, som vil kunne udvides med yderligere 4 - 5 pladser, såfremt bunkeren foran ejendommen fjernes. Der ligger godkendelse fra Beredskabsstyrelsen til fjernelse af denne. Kontakt home Erhvervscenter København for yderligere oplysninger.

Lejemålene:
Ejendommen anvendes til boligudlejning i 3 fulde plan - med et enkelt erhvervslejemål - samt indrettet tagetage ligeledes til boligudlejning. Lejlighederne er i forskellige størrelser, eftersom nogle er oprindelige og andre er sammenlagt. En række af lejlighederne er renoveret, dels med nyere køkkener, dels med nyere badeværelser. Der resterer imidlertid en række lejlemål, der endnu ikke er renoveret. Deraf følger den forskellige leje pr. m² i de enkelte lejemål. Der er disponibelt loftsrum som kan udnyttes. Kælderen står tom og kan indrettes med depotrum eller andet formål for lejere eller andre brugere.

Alt i alt:
En yderst attraktiv ejendom, der har været i familiens eje i mange år, hvorfor den ikke har været handlet mange gange.

Lignende ejendomme