Værkstedsejendom med bolig 10 min. fra Haderslev

Billeder | Vis på kort

Øsbygade 49

6100 Haderslev

Kontakt

Sagsnummer:639-0413

Mægler:René Dall-Jensen

Mægler telefon:25 17 05 06

Telefon til butik:70 20 65 66

Areal og økonomi

Etage areal: 858 m²

Sekundært areal: 80 m²

Grund areal: 1.607 m²

Årlig lejeindtægt: 126.000 kr.

Indtægt pr m²: 126.000 kr.

Årlige driftsudgifter: 46.353 kr.

Driftsudgifter per m²: 54 kr.

Pris: 995.000 kr.

Afkast%: 7,87 %

Gå til Mægler

Del:

Kombineret erhverv og bolig

Ejendommen er beliggende i Øsby, små 10 minutters kørsel uden for Haderslev. Der er tale om en kombineret bolig og erhvervsejendom, hvor nuværende ejer eventuelt kan forblive i boligdelen på lejebasis.

Værkstedet vender facaden ud mod Øsbygade og består af to separate bygninger, der er opført i teglsten og der udvendigt er pudsede og hvidmalede. Taget på den ene del er bølgeeternit, mens den anden bygning er beklædt med tjærepap. Begge bygninger er udstyret med to porte samt smøregrav. I den store af hallerne er der tillige punktudsugning og mindre kontor og personaleafdeling. Lofterne er her beklædte med troldtekt og hallen opvarmes med kaloriferer. Der er et godt betongulv samt uddybning til bremsestand og loftshøjden er varierende mellem 4 og 5 meter. I den anden og mindre garagebygning er der indgang til tidligere kontor/forretning. Denne del opvarmes også med kaloriferer. Ønsker man at have udstilling på området, kunne dette sidstnævnte og mindre værksted nedrives, så der bliver mere plads, idet bygningen støder op til bagvedliggende frit område.
Begge værksteder er p.t. udlejet men vil kunne frigøres for en eventuel køber.

Tilbagetrukket på grunden ligger boligen, der ligeledes er opført i gule teglsten med tagkonstruktion af typen build up. Til boligen hører en god carport og større værksteds/redskabsrum. Indvendigt består huset af entre, der er fordelingsrum til gæstetoilet, to værelser, køkken/alrum og stue. Værelserne er af en god størrelse og køkkenalrummet er dejligt lyst og funktionelt. Der er herfra adgang til bryggers og baggang. Stuen er dejlig stor og er midtpå delt med en muret halvmur og en pejs. Der er fra stuearealet adgang til større sydvendt terrasse. Fra stuen går der mindre fordelingsgang med skabsplads, til henholdsvist stort soveværelse og bad. Der er god tør kælder under en del af bygningen, indeholdende stort fyrrum med installationer samt et disponibelt rum. Hele huset fremstår lyst, pænt og velholdt. Der er som angivet mulighed for at nuværende ejer kan forblive i boligen som lejer, men ønsker køber selv at overtage boligen, fraflytter ejer.

En rigtig god ejendom til fornuftige penge.

Lignende ejendomme