Velbeliggende restaurant Skagen havn

Billeder | Vis på kort

Sardinvej 7

9990 Skagen

Kontakt

Sagsnummer:624-6057

Mægler:Karsten Mose

Mægler telefon:51 14 00 37

Telefon til butik:86 20 82 45

Areal og økonomi

Etage areal: 387 m²

Grund areal: 673 m²

Pris: 8.500.000 kr.

Årlig driftsudgifter: 268.280 kr.

Udgifter pr m²: 693 kr.

Gå til Mægler

Del:

Restaurant

Hermed udbydes en af Skagen by's mest velbeliggende restauranter til salg.

Restauranten, der er på i alt 387 m², er beliggende ved havnekajen i Skagen tæt ved den populære lystbådehavn, som hver sommer er et naturligt samlingspunkt for de henved 1 million turister, der årligt besøger Skagen.

Bygningen der er opført på lejet grund, er oprindelig opført i 1960 som en fillial af Skagen Sømandshjem, og hvorfra Sømandshjemmets Cafeteria blev drevet indtil midten af 1980'erne. Renoveringen har fundet sted løbende, og da den nuværende ejer overtog bygningerne i 2010, blev der udført en omfattende om-/tilbygning således, at bygningerne i dag fremstår i særdeles god stand.

Bygningen er indrettet med indgangsparti med vindfang, hvorfra der er indgang til 3 sammenhængende restaurantlokaler på i alt 200 m². Mod øst er der udgang til overdækket terrasse på 60 m² og mod vest er der adgang til terrasse på 19 m². Lokalet mod øst har separat indgangsparti med garderobe samt handicap venlige toiletforhold. Dette lokale er velegnet til selskaber, men kan tillige inddrages i den samlede restaurant når der er spidsbelastning om sommeren.

Lokalet mod vest har tillige separat indgangsparti med garderobe og handicap venlige toiletforhold. Køkkenet er på ca. 80 m² og indrettet med alt tænkeligt udstyr, der er nødvendigt for at drive en restaurant.

Der er lille tør og god kælder under bygningen, hvor der bl.a. er indrette teknikrum og fadølsinstallation.

Ring og forhør nærmere om denne veldrevne restaurant.

Kontaktperson home Erhverv: Karsten Mose

Lignende ejendomme