Undervisningsejendom med kantine i Business Park Vejle

Billeder | Vis på kort

Boulevarden 19D, Kontor 1.327m²

7100 Vejle

Kontakt

Sagsnummer:639-0344

Mægler:René Dall-Jensen

Mægler telefon:25 17 05 06

Telefon til butik:70 20 65 66

Areal og økonomi

Etage areal: 1.327 m²

Grund areal: 28.020 m²

Årlig leje i alt: 928.900 kr.

Årlig leje pr. m²: 700 kr.

Årlig driftsudgifter: 196.396 kr.

Driftsudgifter pr m²: 148 kr.

Gå til Mægler

Del:

Kontor

Business Park Vejle indbyder til en lang række virksomheder med forskellige behov, men alle med vægt på beliggenhed, kvalitet og harmoni. Virksomheder i Business Park Vejle er pt. af varierende størrelse indenfor liberalt erhverv, undervisning mv. Business Park Vejle huser bl.a. Vejle Kommune Børn og Unge, Syddansk Erhvervsskole (IT skole), Erhvervsakademiet Lillebælt, Unik Systems (IT) og en lægeklinik. Alt i alt en flot og velholdt ejendom/Business Park, der løbende bliver opgraderet såvel ind- som udvendigt i form af moderne skiltning, grønne områder, nye belægninger, gode parkeringsforhold lige ved døren etc., så der skabes de optimale rammer for vores lejere.

Vejle - En vækstby i Trekantområdet
Vejle har en strategisk vigtig placering i Trekantområdet, og er en naturlig vækstmotor i området. Byen har siden kommunalreformen i 2007 fungeret som Regionshovedstad i Region Syddanmark, for ikke færre end 1,2 mill indbyggere. Vejle har med sine knap 110.000 indbyggere indenfor kommunegrænsen, herunder ca. 55.000 i selve Vejle by, de senere år kunnet tiltrække en lang række investorer og markante virksomheder til byen. Vejle er desuden kendt som en aktiv handelsby med et stort handelsstrøg og de markante butikscentre, Bryggen og Mary´s og flere er forventeligt undervejs. Indenfor uddannelse og innovation er Vejle rigtig godt med. Ikke mindst i kraft af Vejle Handelsskole / Campus Vejle og University College Lillebælt, men også "Danmarks Silicon Valley" pga. sine mange IT-stærke virksomheder.

Om lejemålet
Lejemålet er fordelt på 2 etager. Stueplan 933m² og 1.sal 394m². Ejendommen er i dag primært indrettet undervisningslokaler, kontorer samt kantine med storkøkken og plads til op mod 200 siddende. Alle etager har gode toiletfaciliteter. Lejemålet er lyst, præsentabelt og imødekommende. Du vil opleve fleksible og individuelt indrettede lokaler. Perfekt til undervisning, kursusvirksomhed men kan også indrettes til kontorvirksomheden der ønsker sit eget. Der er lagt stor vægt på flotte og velpassede grønne områder samt gode parkeringsforhold ved ejendommen. Flot og lyst indgangsparti med trapper og elevator.

Lignende ejendomme