Naverland 2, 2600 Glostrup

Naverland 2

2600 Glostrup

Kontakt

Sagsnummer:3901-9999-2

Udlejer:Mia Fält

Udlejer telefon:43 33 81 04

Telefon til butik:61 20 58 71

Areal og økonomi

Etage areal: 15 - 122 m²

Årlig leje pr. m²: 1.000 kr.

Gå til Udlejer

Del:

Kontor

I Kontorhus 1 er der etableret kontorfællesskab med mulighed for at leje ét eller flere kontorer i størrelser fra 15 m² og opefter. Fællesarealerne i tilknytning til lejemålene rummer tekøkkener, toiletter og mødelokaler med internetforbindelse.
I stueetagen er der indrettet frokoststue med café- område. Der er trådløst internet i mødelokalerne, i frokoststuen samt i caféområdet.

Kontorhuset har elektronisk mødebookingsystem samt netværksgruppe.

Med kontorfællesskabet henvender vi os primært til mindre og mellemstore virksomheder, der ikke har det store arealbehov, og for hvem fleksibilitet og effektivitet i lejeforholdet er nøgleord. Konceptet betyder, at det er muligt at etablere sig for relativt lave omkostninger.

Lejen er momsfri for ikke momsregistrerede virksomheder, organisationer og institutioner.

I stueetagen findes firmaet Telefon-Service, og her kan træffes direkte aftale om en lang række ydelser, som vil styrke det daglige arbejde og sikre den nødvendige kommunikation med virksomhedens kunder og forretningsforbindelser.

Telefon-Service kan bl.a. være behjælpelig med telefonpasning, sekretærassistance, fax-, post-, kopi- og regnskabsservice samt hostet telefoniløsninger og serverparkering.

Kontorhus 1 er velforsynet med parkeringspladser til både lejere og gæster.

Lignende ejendomme