Kokmose 12, 6000 Kolding

Billeder | Vis på kort

Kokmose 12

6000 Kolding

Kontakt

Sagsnummer:6006-1724

Udlejer:Jakob Geldorf Kristensen

Udlejer telefon:87 81 88 36

Telefon til butik:61 62 92 50

Areal og økonomi

Årlig leje pr. m²: 600 kr.

Driftsudgifter pr m²: 275 kr.

Gå til Udlejer

Del:

Kontor

Kontorlejemål i flot rødstens kontorkompleks, beliggende i attraktivt industriområde i Kolding Nord med få minutters kørsel til mortorvej E45/E20 og 5 km til Kolding centrum.

Selve lejemålet er placeret på 1. sal og er yderst effektivt indrettet, hvor alle kvadratmeter er fuldt udnyttet. Lokalerne er indrettet med storrumskontor opdelt i flere sektioner samt et antal mindre kontorer/mødelokaler adskilt med lette glasvægge. Derudover køkken og toiletfaciliteter. Der er i hele lejemålet gulvtæpper samt luftskifteanlæg med køl.

Lejemålet er beliggende i præsentabelt kontorfællesskab med flere lejere. Man træder ind i flot receptionsområde, hvor der er videre adgang til større kantineområde med højt til loftet og store glaspartier. Receptions- og kantineområdet har gulvbelægning i flot skiffer og egeplanker på trappe.

Ydermere forefindes der flere fælles mødelokaler, auditorium samt fælles toiletter. Kælderplan er indrettet med motionsrum, squashbane, bordtennis, billard, badefaciliteter samt arkiv. Der er mulighed for at leje selvstændige lokaler i kælderplan op til 321 m².

Der er elevator i ejendommen og foran ejendommen er større fælles parkeringsplads.

Der er mulighed for at tilrette lejemålet efter lejers ønsker samt mulighed for leje af yderligere kvadratmeter i ejendommen.

Lignende ejendomme