Samarbejdspartnere

Børsen Ejendomslink samarbejder med nogle af de dygtigste mæglere og rådgivere i Danmark. Du kan her læse om vores samarbejdspartnere og komme et skridt nærmere din næste erhvervsejendom eller investering. 

          

 

Colliers International

Uanset om det drejer sig om salg, udlejning, vurdering eller  rådgivning, står  Colliers International klar til at hjælpe i forhold til alle typer af erhvervsejendomme. 

Læs mere her 

          

 

Cushman & Wakefield RED

Cushman & Wakefield RED er en af verdens tre største rådgivere inden for salg, udlejning og værdiansættelse. De har fokus på Storkøbenhavn, er specialiserede inden for udlejning af erhvervsejendomme til kontor og retailbranchen og kan hjælpe dig gennem hele udlejningsprocessen.

Læs mere her 

          


Danbolig Erhverv København

Danbolig Erhverv København er et erhvervscenter med fokus på udlejning af kontor- og butikslejemål samt salg af investeringsejendomme i Storkøbenhavn. Danbolig Erhverv København arbejder sammen med de øvrige erhvervscentre i Danbolig, når det drejer sig om landsdækkende salgs- og vurderingsopgaver.

Læs mere her 

          

 

Home

Home Erhverv løser opgaver lokalt og i samarbejde med de andre landsdækkende erhvervscentre. Erhvervsmæglerne hjælper til med både salg, udlejning, rådgivning og vurdering inden for alle typer af erhvervsejendomme.

Læs mere her     

          

  

MæglerTeam Erhverv

MæglerTeam Erhverv ApS sælger alle former for ejendomme, herunder blandet bolig og erhverv, butikker mv. samt alle typer af investeringsejendomme. De sælger og udlejer derudover ejendomme, der efter deres type eller anvendelsesmuligheder kan være svære at omsætte. Hos MæglerTeam Erhverv tror de ikke på standardløsninger, da ingen sager er ens, og de går højt op i fleksibilitet og faglig ekspertise. 

Læs mere her

          

         

NCC

Projektudvikling er en af NCC’s mange kernekompetencer, og de er med til at udvikle erhvervsejendomme til kontor-, retail- og logistikformål. De har erhvervslokaler til både salg og leje.

Læs mere her

          

 

Plus Mæglerne

Plus Mæglerne er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma med erfaring inden for salg af bl.a. kontorejendomme, andelsboligforeninger og grunde. De er stærkest i Midtjylland, men påtager sig også opgaver i resten af landet.

Læs mere her

          

 

Vedel & Colding

Vedel & Colding er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma med kontor i Hellerup. De formidler salg og udlejning af bl.a. andelsboliger, ejerlejligheder, villaer, sommerhuse og erhvervsejendomme. Firmaet er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, og som et selvstændigt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma kan de give uvildig rådgivning.

Læs mere her